Mâncatul poate ajuta la slăbit, însă trebuie făcute alegeri alimentare bune, susţine nutriționista Frida Harju, care este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile, relevă Daily Mail, potrivit 7sur7.be.

O serie de alimente contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor. “Cu cât mâncați mai multe alimente nutritive, cu atât veți slăbi mai mult. Și nu vă va fi niciodată foame”, afirmă Frida Harju.

Nutriționista recomandă peștele gras precum tonul sau somonul, care convin de minune metabolismului. Grapefruitul, scorțișoara și roșiile împiedică, de exemplu, corpul să stocheze grăsimile.

De asemenea, specialista recomandă consumul de hrană condimentată pentru scăderea poftei de mâncare și o banană după masă, care ajută la metabolizarea grăsimilor și favorizează digestia. Printre alte alimente recomandate se numără lintea, nucile, quinoa, fructul de avocado și broccoli.