De multe ori încărcăm frigiderele cu alimente despre care nu avem nicio informație cu privire la valoarea nutritivă sau la dezastrul pe care-l pot produce în organismul nostru.

Iată ce alimente din frigider îţi pun silueta şi sănătatea în pericol:

MARGARINA. Binecunoscuta culoare galben deschis care face margarina aproape de nedeosebit faţă de unt e departe de a fi naturală. Margarina este plină de grăsimi hidrogenate care cresc colesterolul rău LDL şi favorizează apariţia bolilor de inimă, precum şi a inflamaţiei, un declanșator cunoscut al îmbătrânirii premature şi a bolilor.

MAIONEZA are un efect dezastruos asupra organismului uman, consumul acesteia în cantități mari fiind un pericol uriaș pentru greutatea corpului. 100 de grame de maioneză conţin aproximativ 400 de kcal.

SUCURILE ACIDULATE SAU NEACIDULATE din comerţ sunt în mare majoritate nocive. În plus, ele dau dependență și pun în pericol sănătatea şi silueta.

MEZELURILE din comert ascund substanţe de care ar trebui sa te fereşti deoarece pot fi adevăraţi duşmani ai greutăţii corporale.

PRODUSELE LACTATE păstrate timp îndelungat în frigidere își pierd din calitățile nutritive. Mai mult decât atât, ele devin foarte periculoase pentru organism dacă sunt consumate după mai multe zile de la achiziţionare.

MURĂTURILE. Borcanele de murături pot fi păstrate în frigider timp de luni de zile, însă nivelul de sodiu conţinut poate ajunge să depăşească cu mult cantitatea zilnică recomandată. Murăturile au zero nutrienţi.

KETCHUP-UL din comerţ este plin de ingrediente nesănătoase printre care o multitudine de E-uri, sirop de porumb bogat în fructoză, zahăr şi sare.