Se spune că bărbații simt mai târziu nevoia să se însoare, să facă copii sau să se așeze la casa lor, scrie unica.ro. Vezi ce îi determină să facă această schimbare, din holtei care zburdă din floare în floare, la familist convins.

Nu-l mai interesează o nouă cucerire. Bărbații au o durată mai lungă de ”zburdat” din floare și nu simt neapărat nevoia să fie într-o relație. Până când, o aventură de-o noapte nu mai este de ajuns și își dau seama că vor o femeie pe care să o cunoască bine, să o țină în brațe, să fie mereu acolo și mereu aceeași.

Vrea iubire adevărată. Durează ceva timp până când un bărbat vrea să simtă iubirea romantică. Dar atunci când începe să gândească ca un bărbat matur şi responsabil, atunci vrea și iubire, cu tot ce înseamnă ea.

Îşi doreşte copii. Unii bărbați au planuri despre vârsta la care vor avea familie și copii, dar să simtă cu adevărat nevoia unei familii poate să dureze mai mult. Însă, atunci când începe să se întrebe cum ar arăta o versiune mai mică a lui, ce trăsături fizice sau de caracter ar moșteni fiul sau fiica lui și ce nume i-ar pune, atunci este pregătit cu adevărat.

Eşti pentru el persoana potrivită. Ca să se așeze la casa lui, are nevoie în primul rând de acea persoană care să-îi fie alături. Dacă lângă tine se simte împlinit şi fericit şi nu te-ar schimba pentru nicio femeie din lume, atunci eşti pentru el persoana potrivită.