Lansat de o firmă de accesorii erotice de lux din Marea Britanie, Coco de Mer, cu ocazia aniversării a 14 ani de la înfiinţarea companiei, vibratorul placat cu aur de 18 carate poartă numele celebrei amante a regelui Carol al II-lea al Angliei, Nell Gwyn, scrie Daily Mail.

Jucăria erotică încape în palmă, are cinci viteze şi costă 17.000 de euro. Cumpărătorii o vor primi într-o cutie de lemn încrustată cu aur, care se încuie cu o cheiţă fabricată din acelaşi metal preţios.

Vibratorul face parte dintr-o colecţie de jucării erotice, Pleasure Collection, inspirate de femeile fatale din istoria Marii Britanii, ca un omagiu adus reprezentantelor sexului frumos care nu se tem să-şi exploreze sexualitatea.

Din această colecţie fac parte şi jucării sexuale cu preţuri mai scăzute. Gama de lux conţine şi un vibrator din silicon de culoarea ciocolatei şi cu aceleaşi caracteristici tehnice care costă 300 de euro. Al treilea model, Georgiana Pleasure Wand G-Spot Vibrator, numit după Georgiana Cavendish, Ducesă de Devonshire, celebră în Marea Britanie pentru aventurile sale amoroase, costă 250 de euro.