Dragostea este sentimentul cel mai frumos pe care l-ai putea simţi vreodată, însă adesea poate fi greu de recunoscut.

Iată câteva semne care îţi arată că eşti îndrăgostită:

 

 

 

Devii subit tolerantă. Atunci când te îndrăgosteşti ai tendinţa de a trece mai uşor cu vederea lucrurile pe care obişnuiai să nu le tolerezi. Dintr-o dată, te suprinzi că de dragul lui îi accepţi prietenii gălăgioşi, nu te mai lupţi pentru telecomandă şi că orice ar face, tu îţi doreşti să îi faci pe plac.

Îţi place să petreci timpul cu el. Fiecare clipă petrecută cu persoana respectivă contează, astfel încât dacă te sună să mergeţi la film, să vă plimbaţi prin parc sau să faceţi alte activităţi, debordezi de fericire şi nu refuzi niciodată.

Nu suporţi să îl critice cineva. Dacă te enervezi instantaneu când cineva spune ceva rău despre el, e un semn clar că ai găsit persoana care să îţi facă inima să bată mai tare.

Te gândeşti mereu la el. Încerci să te concentrezi la sarcinile şi problemele zilnice, dar nu reuşeşti pentru că el îţi apare mereu în minte? Prezenţa lui continuă în gândurile tale indică faptul că te-ai îndrăgostit.

Eşti mai emotivă. Când eşti îndrăgostită şi simţi ”fluturi în stomac”, devii mai emotivă şi mai sensibilă. Bucură-te de această explozie de endorfine, deoarece durează o perioadă limitată de timp.