De multe ori prima întâlnire poate deveni o sursă reală de tensiune şi stres. Dar nu trebuie deloc să fie aşa. Iată câteva sfaturi care îţi pot fi de ajutor dacă vrei să ai o primă întâlnire reuşită:

Pentru nimic în lume nu întârzia, sau nu mai mult de 5 minute. Punctualitatea e eticheta ta de politeţe.

Fii sinceră şi spune adevărul despre tine, însă evită să vorbeşti foarte mult, nu îţi relata întreaga viaţă de la prima întâlnire şi mai ales nu pomeni despre fostele relaţii. Indiferent de subiectele abordate, nu te plânge de viaţa ta, de şefii tăi, de prietenele neloiale, de iubiţii care te-au trădat. Ar putea crede că ai nevoie de un psiholog, nu de un bărbat cu care să ai o relaţie în viitor.

Nu insista cu întrebările despre viaţa lui personală, el singur îţi va povesti atunci când va considera că este momentul. Păstrează o doză de mister, aşa vei fi mult mai interesantă, iar el în mod sigurva aştepta cu nerăbdare să te revadă.

Identificaţi puncte comune de interes şi axaţi-vă pe ele, fiind bine ştiut faptul că persoanele care au subiecte şi interese comune se apropie mai repede. Acordă-i toată atenţia ta şi ascultă-l cu interes.

Fii mereu zâmbitoare, iar dacă ai şi o doză de umor, atunci şansele de a obţine o a doua întâlnire cresc considerabil.