Magazin

★★★★☆

Factori de luat in considerare inainte de a cumpara o oglinda de machiaj luminata

Dimensiune si greutate

Ai un spatiu dedicat pentru machiaj sau trebuie sa-l imparti cu alti membri ai familiei? poti lasa oglinda in acelasi loc sau trebuie sa o muti? trebuie sa o ridici in maini pentru a te machia?

Oglinda ideala ar trebui sa fie usoara, in cazul in care trebuie sa o mutati sau sa o tineti in maini in timp ce o folositi. Dimensiunea depinde de conditiile de spatiu, dar ar trebui sa evitati oglinzile prea mici, care nu va permit sa aveti o vedere mai generala a fetei dumneavoastra.

Fix sau portabil

Oglinzile fixe sunt minunate, dar nu toata lumea are spatiul ideal pentru a le amplasa. Daca acesta este cazul tau, cauta unul usor pe care sa-l poti transporta.

Oglinda trebuie sa aiba intotdeauna o baza pentru o masa sau pentru a fi atasata la o oglinda de perete, deoarece veti avea nevoie de ambele maini pentru a va machia.

Rotatie

Rotatia este importanta, deoarece de aici depinde confortul dumneavoastra atunci cand aplicati anumite tipuri de machiaj, cand trebuie sa va vedeti din diferite unghiuri.

O oglinda care poate fi intoarsa aproape orizontal faciliteaza aplicarea genelor false si indepartarea parului nedorit, de exemplu.

Numar de oglinzi

Exista oglinzi care au trei sau mai multe sectiuni. Acest lucru este deosebit de util, deoarece acestea vin adesea cu diferite mariri si, in functie de pozitionarea lor, va pot ajuta sa va vedeti fata din diferite unghiuri in timp ce aplicati machiajul.

Accepti cookies? Citeste mai mult