Pentru a scăpa de kilogramele în plus trebuie să îi oferi corpului tău un motiv ca să “lupte” alături de tine, informează Fox News.

Grăsimea conţine cele mai multe calorii. Dacă vei reuşi să consumi cu 225 de calorii mai puţin în fiecare zi, vei pierde 25 de grame de grăsime.

Pentru a elimina grăsimile nesănătoase din dietă poţi urma câteva sfaturi simple, iar pentru ca rezultatele dietei să fie vizibile trebuie să faci exerciţii fizice.

Prima schimbare alimentară simplă ar fi să înlocuieşti smântâna cu laptele degresat. Dacă ţi se pare că acesta nu dă destulă aromă cafelei tale încearcă să adaugi praf de vanilie sau creme fără grăsimi.

Înlocuieşte crema de brânză cu brânza uscată, care este mai sănătoasă, conţine proteine şi te ajută să slăbeşti. Pentru un plus de gust, poţi presăra scorţişoară sau sirop dulce.

Dacă îţi place să mănânci pizza şi nu poţi renunţa la ea, redu conţinutul de grăsime alegând pizza cu şuncă în loc de pizza cu salam. De asemenea, poţi solicita să pună mai puţină brânză grasă.

Renunţă la omleta obişnuită şi înlocuieşte-o cu cea din albuşuri. Pentru o valoare nutriţională crescută adaugă multe legume.